Nejnovější recenze ze sekce Ventilátory pro krbová kamna
Při položení na kamna se začal hned točit, za krátký čas bylo v celé mísnosti teplo.
Funguje, ale slabší výkon ventilátoru
Kaminer 9596 YL-504
Registrovaný uživatel
Přidáno: 15. prosince 2022
(naposledy upraveno 10. listopadu 2023)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Došlo včas, funguje jak má
opravdu to funguje
Funguje dle očekávání
Je to malý ventilátor a není schopen rozvést teplo do místnosti.Za ty peníze zklamání.
Ekovent Stove 2
Bosák Josef
Přidáno: 9. prosince 2022
(naposledy upraveno 9. prosince 2022)
Zakoupeno v goodgoods.cz
- funguje i malých teplotách a teplý vzduch rozežene po celé místnosi
- Vse ok
- Funguje jak ma.
- Skvělý výrobek.
- lepsi ucinost kamen
- Funguje
Ventilátor kaminer 9596yl-504 je super, pokud nemrzne vyhřeje celé přízemí.
Vzhledově hezký ventilátor, tichoučký chod, velmi brzy spíná.
- žádné náklady na provoz,dobře odvádí teplo
- Musel jsem nastavit lépe vrtulky,neměly malý sklon
- dost vysoká cena,ale vyplatí se to
Doporučuji
Po již zakoupeném a vráceném 5-lopatkovém ventilátoru na kamna zakoupen ě-lopatkový. Fouká znatelně víc a jeho efekt je znát ještě na vzdálenost 1 m. 5-lopatkový byl vnímán cca do 30 cm.
Z fyzikálního hlediska mám už jasno PROČ. Ale tuto skutečnost vám nikdo neřekne. Já už to dnes vím.
S 2-lopatkovým ventilátorem za 1000,-Kč, oproti 5-lopatkovému za 1700,-Kč, jsem naprosto spokojený
OK
- Je tichý a funguje přesně tak jak má
používám zatím jen pár dnů, ale zdá se, že funguje tak, jak jsem si představovala, teplo od kamen se dostane po celé mísnosti
- Vše v pořádku.
- dva dni ok,porom sa mi prestal ventilator sam rozbiehat po zakureni,aj ked mal dymovod 150'C ,ventilator treba rozbehnut prstom..potom uz funguje normalne..
pokial bude fungovat je to zaujimavy doplnok a ma aj urcitu funkcnost..je to aj zaujimava vec pre decka ktore sa naucia nieco nove (termodynamika,peltier atd )
Zobrazuji 181 - 200 ze 295 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...15 Další »