Nejnovější recenze ze sekce Ventilátory pro krbová kamna
ok
Nevýkonný, na vzdálenost 0,5 m ani nehne plamenem svíčky a to byla kamna hodně nahřátá a kouřovod začínal svítit...
Vrátil jsem.
Kaminer 9596 YL-504
Karel Hubač
Přidáno: 23. listopadu 2024
(naposledy upraveno 23. listopadu 2024)
Zakoupeno v MůjAndílek.cz
protéže mám už s ním zkušenostz a je dobrý
Splnil svůj účel.
- Při prvním použití se nám jeho účinnost zpočátku moc nezdála, ale pak jsme si ověřili, že opravdu dochází k rozptýlení tepla do většího prostoru než původně bez něho.
Super výrobek, doporučuji
funguje a potichu
HS Flamingo HSF17-269
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 13. listopadu 2024)
Zakoupeno v TOPENILEVNE.CZ
- vypadá hezky a funguje.
- Dobrý výrobek funguje tak jak má
Vzhledem k velikosti ventilátoru nelze od něho čekat nějaké zázraky. Více méně zatím pracuje spolehlivě, pracuje dle představy a přispívá k rychlejšímu vyhřátí místnosti. Výrobek lze doporučit.
Zatím krátká doba na hodnocení, zdá se, že to funguje.
- Funguje jak má.
- Velmi tichý, v podstatě neslyšný
- Zabírá málo místa
- Automatický provoz, bez potřeby elektrické energie
Větráček se zatím točí jak má, automaticky vypíná a zapíná, jaký je jeho vliv na rozprostření tepla a úsporu topiva zatím nedokážu posoudit.
- Cena, není potřeba El energie
- Strašně šidítko, uvidím, co vydrží
Cena.
- Funguje a dělá co má
- Točí se i při nízké teplotě
Vrtulník skvěle rozvádí díky rozproudění vzduchu otáčejícími se lopatkami teplo krbových kamen dále do místnosti a při správném nasměrování i do místností vedlejších...účinnost krbových kamen tak velmi stoupá.
HS Flamingo HSF17-269
Přidáno: 25. září 2024
(naposledy upraveno 25. září 2024)
Zakoupeno v TOPENILEVNE.CZ
- Ventilátor funguje na horkém povrchu kamen
- V nabídce jsou pětilisté i dvoulisté ventilátory, ale chybí jejich porovnání výkonů. Produkují jen mírný vánek.
- roztočí se již při nízké teplotě
- tichý
Zajímavé technické řešení, efektní na pohled, nízký výkon k významnějšímu ovlivnění cirkulace teplého vzduchu.